Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ICALT-coachingstraining (deel 1)

19 april 2018 @ 14:30 - 17:30

Wij bieden rond de ICALT-observatieronde van dit voorjaar een ICALT-coachingstraining van twee middagen aan. De eerste bijeenkomst staat gepland op donderdag 19 april, de tweede op dinsdag 31 mei. Beide bijeenkomsten starten om 14:30 en eindigen rond 17:30.

Tijdens de eerste training leert u de zone van naaste ontwikkeling van de (startende) docent in kaart te brengen door middel van het Rash formulier. Op dit formulier worden de leraarsvaardigheden uit het ICALT observatieformulier geordend. Vervolgens oefent u om hierover met de (startende) docent in gesprek te gaan. Tijdens de tweede middag wordt gereflecteerd op de coachingsgesprekken die u inmiddels in de praktijk heeft uitgevoerd en oefent u met het voeren van een vervolggesprek dat gericht is op de professionele ontwikkeling van de startende leraar.

U kunt uzelf of een collega opgeven voor deze trainingen door te mailen naar bsl-utrecht@uu.nl. Geeft u in deze mail s.v.p. per deelnemer de naam, geboortedatum, geboorteplaats, huidige school en het e-mailadres van door (o.a. ten behoeve van het certificaat).

Kunt u niet aanwezig zijn op de genoemde data en wilt u wel de training volgen? Laat dit dan ook per mail aan ons weten.

Gegevens

Datum:
19 april 2018
Tijd:
14:30 - 17:30
Evenement Categorie:
Site:
https://bsl-utrecht.nl/2017/08/18/icalt-coachingstraining-deel-1/