Lancering ICALT e-learning!

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat u vanaf nu met het gebruik van ICALT kunt oefenen via de ICALT e-learning! In uw eigen persoonlijke online leeromgeving kunt u verschillende ‘real life situaties’ in de klas scoren en vergelijken met de scores die experts aan de videofragmenten hebben toegekend. De experts, die ervaren docenten en opleiders zijn, hebben elke score bovendien van een toelichting voorzien. Ook kunt u per domein van pedagogisch-didactisch handelen extra informatie lezen en/of extra oefenen.

Toegang krijgt u heel eenvoudig, door onderstaande stappen te volgen:
1. Ga naar www.lerenobserveren.nl
2. Druk op “meld je aan”
3. Druk onder inlog-procedure op “registreren”
4. Vul uw voornaam, achternaam, school e-mailadres en BRIN-nummer in en ga akkoord met de voorwaarden
5. Activeer uw account via de mail die u ontvangt van het ICALT-team

U kunt nu aan de slag!

Meer informatie over ICALT e-learning